Zapri iskalnik

Predstavitev šole

Srednja ekonomsko-poslovna šola Koper ima več kot 60-letno tradicijo izobraževanja, saj se je prvo izobraževanje ekonomskih kadrov v Kopru začelo leta 1955. V šolskem letu 2015/2016 smo ob praznovanju 60. obletnice šole izdali publikacijo, v kateri si lahko preberete kaj se je dogajalo na šoli zadnjih deset let. Vse ostale informacije pa so bile že opisane v publikaciji, ki je bila izdana ob 50. obletnici šole.

Na šoli izobražujemo dijake v programih Ekonomska gimnazija, Ekonomski tehnik, Ekonomski tehnik PTI, Administrator in Trgovec. Izvajamo tudi Poklicni tečaj v programu ekonomski tehnik. Poleg rednega izobraževanja šola organizira tudi izobraževanje odraslih.

Ves naš trud je namenjen predvsem dijakom, ki jim želimo, da bi v našo šolo hodili z veseljem in radovednostjo po novih znanjih. Želimo, da domov odnesete čimveč znanja in veliko prijetnih izkušenj.

Vsem obiskovalcem želimo, da bi na spletnem mestu našli informacije, ki jih zanimajo. V primeru, da informacij, ki jih iščete, ne najdete, nas obiščite ali nam pišite na info@seps.si.

Breda Švara, prof. slo.
Ravnateljica

Lokacija šole

Virtualni obisk šole