11.04.2023

Predstavljamo nov srednješolski portal

Z velikim veseljem sporočamo, da je pred kratkim izšel nov srednješolski portal www.SrednjeŠole.si!

Ker se zavedamo, da je srednješolsko obdobje eno izmed pomembnejših obdobij vsakega mladega posameznika, so vsebine na naši spletni strani nedvomno aktualne, njihova uporaba pa je popolnoma brezplačna. Portal je tudi odlična priložnost za predstavitev vaše srednje šole, programov in drugih vsebin. Če želite kaj spremeniti ali dodati dodatne vsebine na vaš profil, vam pri tem z veseljem prisluhnemo.

SrednjeŠole.si je srednješolski portal, namenjen dijakom in strokovnim izobraževalnim delavcem. Je virtualni prostor, ki združuje vse pomembne informacije za uspešno, zadovoljno in kreativno srednješolsko življenje. Portal predstavlja slovenske srednje šole, dijaške domove, poklice in smeri, hkrati pa ponuja sveže, zabavne, zanimive in informativne vsebine za vse mlade, ki jih zanima kultura, šport in prosti čas. SrednjeSole.si je tako ena od osrednjih povezovalnih središč za vsakega radovednega in nadobudnega srednješolca. Hkrati pa je pomembna informacijska točka tudi za vse osnovnošolce, ki se odločajo za vpis v srednje šole.

 Na portalu smo predstavili 146 srednjih šol500 poklicev in 115 smeriMed njimi lahko najdete tudi profil vaše šole: https://srednjesole.aktualno.si/srednje-sole/srednja-ekonomsko-poslovna-sola-koper/.

Posneli smo tudi že veliko število virtualnih sprehodov po šolah. Virtualni sprehodi so odličen način za interaktivno in zanimivo predstavitev vaše šole. Ogledate si jih lahko na: https://srednjesole.aktualno.si/virtualni-sprehodi/.

 Več o portalu: https://srednjesole.aktualno.si/o-portalu/

Obiščete nas lahko tudi na naši Facebook strani: https://www.facebook.com/srednjesole.si/

 Vabljeni k sodelovanju!